Om

Personligt

Jag har hittat min plats i livet


Puttekula! Det var svaret jag gav när min dagisfröken frågade mig vad jag ville bli när jag blev stor =). Och på sätt och vis hade jag rätt. Jag har rullat igenom flertal olika yrken, men aldrig känt mig riktigt som hemma. Jag har suttit fast i stark stress med alla dess bieffekter, men övervunnit detta p g a min underbara familj samt kontaktnät och min envisa finska sisu.


Massage blev ett hjälpmedel för mig på vägen tillbaka. Med den erfarenhet jag har, med det jag gått igenom, så vet jag hur betydelsefull en lugn stund är.

Friskvårdsintresset har alltid varit en röd tråd genom mitt liv. Jag har ett brinnande intresse för att hjälpa människor med de bitar jag kan. Därför kom det som ett naturligt steg att jag utbildade mig till just massör, men jag ville ha ytterligare kunskaper och vidareutbildade mig också till massageterapeut.


Under våren 2012 fick jag förfrågan om att ta över DIN STUND och jag bestämde mig för att ta chansen. Därmed förverkligades min dröm om att ha eget företag inom friskvård när jag den 1 augusti öppnade dörrarna.

Nu känns allting så rätt. Jag har hittat min plats i livet.

Mina ledord är:

TRYGGHET - FÖRTROENDE - KÄNSLA - KUNSKAP - KVALITÉT.

Jag har som mål att alla kunder ska gå ut genom dörren och känna att de fått just detta.


Varmt välkomna till en lugn stund som bara är DIN STUND!

Nina Hjelte

Mina kunskaper


Av branschrådet Svensk Massage certifierad massör (www.svenskmassage.se)

Diplomerad massör och massageterapeut via Axelsons gymnastiska institut i Göteborg. (www.axelsons.se)

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund (www.kroppsterapeuterna.se)

Diplomerad Laserterapeut genom Svenska Laseragenturen. (www.svenskalaseragenturen.se)

Diplomerad Lymfmassör genom Axelsons gymnastiska institut samt Lymfsalongen.
(www.axelsons.se) (www.lymfsalongen.se)


Massör

Som massör arbetar jag med massage och muskeltöjningar i friskvårdande syfte och enbart med kroppens mjukdelsvävnader (hud, bindväv och muskler).


Massageterapeut

Som massageterapeut har jag mer kunskaper i sjukdomslära, skadelära, fysiologi, muskelfunktionsdiagnostik och kan därför arbeta mer med behandling av specifika skador och besvär. En massageterapeut arbetar, liksom en massör, enbart med kroppens mjukdelsvävnader (hud, bindväv och muskler).


Laserterapeut

Utbildning steg 1, 2 och 3 i medicinsk laser på Axelsons gymnastiska institut i Stockholm och Göteborg i samarbete med Svenska Laseragenturen.


Diplomerad Lymfmassör

Steg 1 & 2 utbildning i Lymfmassage (Axelsons, Lymfsalongen).

Lymfkoppning och tejpning
(Lymfsalongen)

Deep Oscillation
(Lymfsalongen, Intra Medic)